Zoeken naar prive sauna omgeving den haag

prive sauna omgeving den haag
Zin in een dagje sauna? Ga goedkoop ontspannen! Ticketveiling.nl.
Ga eropuit en gun jezelf een heerlijk wellness weekend. Verblijf na een heerlijk sauna bezoek in één van de prachtige rustgevende wellness hotels. Een bezoek aan de sauna heeft vele voordelen, waaronder het verbeteren van de stressbestendigheid en het tegengaan van symptomen van een depressie.
De sauna voor een vakantiegevoel SPAWellness Lomm in Noord-Limburg.
Erg mooi en luxe omgeving. Nette, schone en complete Sauna waar ontspannen gemakkelijk gemaakt wordt. Ik merkte dat de horeca ook prettig werkt, het personeel is vriendelijk en de kaart ziet er, voor mij, goed uit. Het prijsniveau is redelijk.
Wellnesshoeve Pura Suerte: Lach, Geniet en Leef Optimaal Ontspannen.
Lach, Geniet en Leef.; Prive af te huren. Kinderen zijn welkom. Welkom bij Pura Suerte. Pura Suerte heeft de deuren van haar privésauna geopend op 15 september 2014. Neemt u de tijd om rustig door onze site te wandelen. Rust staat immers ook centraal in onze wellness. Wij hebben het geluk om te kunnen genieten van deze rust, reinheid en optimale ontspanning en dit met u te mogen delen. Wat heeft Wellnesshoeve Pura Suerte u te bieden? De naam van onze wellness geeft het aan. Pura Suerte betekent in het Spaans: Puur geluk! Wij nodigen u uit om dit gevoel te komen ervaren. Een landelijk gelegen accommodatie welke gezien mag worden! U wordt ontvangen in een sfeervolle ambiance, alwaar u kunt gaan genieten van een welverdiende rustdag. Wij zijn een kleinschalige sauna, welke ruimte biedt aan maximaal 20 personen. Dit geeft een intiem en knus gevoel. U kunt een bezoek aan onze sauna ook combineren met een bezoek aan de omgeving van het mooie Brabant.
Home.
Wens je er een paar uurtjes tussenuit te trekken om volledig te ontspannen en alle stress even te vergeten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, wij verwelkomen je graag in één van onze prive sauna units. al dan niet in combinatie met een overnachting in onze Bed and Breakfast.
Prive sauna Leidschendam Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Sauna Thermen 5 Mei. Bedankt voor je hulp! visie op gevoel, praktijk voor holistische ma. 2492NG Den Haag. Prive Personal Training. Koningin Emmalaan 47. De coach brengt zijn eigen materiaal mee zodat je volledige trainingen met variatie kan blijven doen.
Zwembad en Sauna Carlton Beach Hotel Scheveningen.
60 minuten 6500., 45 minuten 5500., Hot stone massage. 45 minuten 6500., Massages dienen minimaal 24 uur van tevoren gereserveerd te worden. Reserveren kan via 070 354 62 62. Gevers Deynootweg 201. 2586 HZ Scheveningen/Den Haag. 31 070 354 14 14.
Sauna in de buurt van Den Haag Treatwell.
De spa beschikt over een zwembad met whirlpool, Finse sauna, infrarood warmtecabine, kruidenbad, Turks stoombad, hot-tub en een coolbath. Verder kun je een behandeling voor lichaam en geest of één van de arrangementen boeken in een behandelcabine. Go to venue. Face the Face. Laan van Meerdervoort, Den Haag.
Gaysauna Fides.
Welkom bij Sauna Fides, de gezelligste en spannendste gaysauna in het centrum van Den Haag. Sauna Fides is een intieme sauna, waar sfeer en hygiëne erg belangrijk zijn. Dankzij de vele gezellige vaste klanten hangt er altijd een goede sfeer in de sauna.
Priv Jacuzzi.
Voeg dit hotel toe aan mijn favorieten Bekijk mijn favoriete hotels. Design boerderij Drenthe. Moderne en gastvrije BB in een prachtige monumentale boerderij vol kunst en design, een ontspannende sauna en een mooie landelijke omgeving. Prachtige" locatie, schitterend verbouwde bb.

Contacteer ons