Meer resultaten voor pretpark omgeving den haag

pretpark omgeving den haag
Familiepark Drievliet Bungalowparkoverzicht.nl.
De hele familie beleeft waanzinnig veel plezier in Familiepark Drievliet. Op zoek naar een adrenalinekick, stap dan in de spetterende Formule-X achtbaan of waag je in de Kopermijn achtbaan. Liever iets waar de hele familie in kan, dan is de Lachgrot of het Spookslot een aanrader.
De 12 leukste pretparken voor peuters en kleuters Lady Lemonade.
Maar in het winterseizoen tot en met 24 maart betaal je een aangepast goedkoper tarief, omdat dan niet het hele pretpark open is. Entree: 1850, voor kinderen van 90 120 centimeter, 28, voor volwassenen en kinderen vanaf 120 centimeter. Drievliet Den Haag.
Grootste Aquapark ter wereld bij recreatiegebied Vlietland Watergames More.
Grootste Aquapark ter wereld bij recreatiegebied Vlietland. Begin juli is het grootste Aquapark van Aquaglide Platinum ter wereld geopend bij recreatiegebied Vlietland in Leidschendam, gelegen tussen Den Haag en Leiden. In opdracht van Aquapretpark Vlietland, een franchise van De Ballebak, hebben wij hier een enorm waterpark gerealiseerd waarin alle speeltoestellen van Aquaglide zijn opgenomen.
Naar het pretpark met Drievliet korting op tickets!
Met jouw Drievliet korting genieten kinderen en volwassenen van bijzondere attracties in een mooie omgeving. Maak kennis met de unieke 5-D Cinema in Familiepark Drievliet, een ervaring op zich! Als je het park bezoekt kun je ook gebruik maken van de Watertoren Superglijbaan als je durft! Drievliet bij s-Gravenhage is een van de leukste pretparken voor de hele familie in ons land. Hier vind je bijzondere attracties voor de kleinere bezoekers, maar ook spannende rides voor echte thrillseekers. Durf jij in een van de snelle achtbanen? Of bezoek je liever de unieke 5-D cinema met Drievliet korting? Je hebt voldoende keuze wat betreft leuke activiteiten in dit park! Naast het kiezen voor leuke attracties kun je tijdens een bezoek aan dit familiepark met Drievliet korting ook een bezoek brengen aan een van de leuke shows in dit park. Kortom, kies voor een voordelige dag uit met het hele gezin en je kunt terugkijken op een bijzonder leuke ervaring waar iedereen goede herinneringen aan overhoudt. Het park is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer, maar uiteraard ook met de auto. Je kunt een bezoek met Drievliet korting prima combineren met een weekendje weg in Den Haag.
Dagje uit pretpark Drievliet in Den Haag Vakantie in Nederland.
Overweeg dan een bezoekje aan Familiepark Drievliet. Een kleinschalig maar erg leuk pretpark op de grens van Den Haag en Rijswijk. De geschiedenis van Drievliet gaat jaren terug. Sinds 1951 is er op het terrein waar zich nu Drievliet bevindt al een speeltuin te vinden.

op 22-02-2019 open. op 23-02-2019 open. op 24-02-2019 open. op 25-02-2019 open. op 26-02-2019 open. op 27-02-2019 open. op 28-02-2019 open. Kies voor een dag in de kalender, als u de uitjes wilt die op een bepaalde dag open zijn.
Kinderfeestje regio Den Haag? Kijk eens op Kidzy.nl.
Kinderfeestjes in regio Den Haag. Den Haag Delft Voorburg Rijswijk Naaldwijk Zoetermeer Pijnacker Scheveningen. Op zoek naar een leuk en bijzonder kinderfeestje in Den Haag en omgeving? Je vindt ze hier op Kidzy! Er zijn ontelbare mogelijkheden aan kinderfeestje in omgeving Den Haag, dus voor ieder wat wils.
Kaartjes Drievliet Den Haag Dagje weg in Zuid-Holland.
Met het openbaar vervoer. Familiepark Drievliet is met het openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken via Station Den Haag Centraal. Vanaf het station kun je tram 15 richting Nootdorp en bus 30 richting Naaldwijk nemen en uitstappen bij de halte Laan van s-Gravenmade.
Familiepark Drievliet VVV NL.
Vanaf de stations Den Haag HS en Den Haag CS rijdt er een tram met rechtstreekse verbinding naar familiepark Drievliet. Als je uitstapt bij halte Laan van s Gravenmade bevind je je binnen enkele minuten tussen de attracties. Kinderen tot 1 meter lengte hebben gratis toegang.

Contacteer ons