Resultaten voor beste scholen den haag

beste scholen den haag
OBS Benoordenhout De beste basisschool in Den Haag.
Wilt u uw kind ook onderbrengen in een veilige en positieve schoolomgeving waar het het beste uit zichzelf kan halen? Meldt u dan aan voor een van onze informatie ochtenden of download het aanmeldformulier om uw kinderen direct in te schrijven op openbare basisschool Benoordenhout in Den Haag. Aanmelden informatie ochtend. Meest recente berichten. Nieuwsbrief 13 april 2018. Notulen MR vergadering 20 februari Concept. Nieuwsbrief 9 maart 2018. Nieuwsbrief 16 februari 2018. Notulen MR vergadering 12 december 2017 Concept. September 2018 M T W T F S S. Scholenwijzer Den Haag. Historie OBS Benoordenhout. De Haagse Scholen.
De Vrije School Den Haag. Home De Vrije School Den Haag.
Hartelijk welkom op de website van De Vrije School Den Haag. Eén school voor vier tot achttienjarigen. Vanuit deze pagina kunt u een keuze maken naar de informatie over ons basisonderwijs of voortgezet onderwijs. Lees hier meer over Stichting Fonds tot Steun.
Top Hogescholen in Den Haag en Nederlanden 2017.
Universiteiten per Land. Top Universiteiten, Scholen en Hogescholen in Den Haag over Nederlanden 2017. Lees meer over studeren in in Nederland. Universiteiten en Business scholen in Den Haag. Vind alle informatie over de top gerangschikt universiteiten in Den Haag hier, en rechtstreeks contact met hen!
Segbroek College, middelbare school in Den Haag voor VWO, gymnasium, HAVO en MAVO, met programma's' voor getalenteerde leerlingen: Home.
Gelukkig zijn er veel goede scholen in Den Haag, waaruit je je keuze kunt maken. Dat betekent dat je kunt kiezen voor een school die goed bij jou past. Natuurlijk ben je van harte welkom op het Segbroek College! Talentprogramma's' Segbroek College.
Kwaliteitsverschil? Elsevier Weekblad vergelijkt alle scholen Elsevierweekblad.nl.
De twee scholen zijn uitschieters in een gezelschap van 45 superscholen: de scholen met de minste zittenblijvers en de beste onderwijsresultaten dit jaar zie Superscholen hieronder. In deze zestiende editie van Beste scholen kunnen ouders en hun kinderen oordelen vinden over de kwaliteit van alle middelbare scholen.
Scholenwijzer Den Haag.
De Scholenwijzer geeft u informatie over alle scholen en opvang in Den Haag. Dat maakt kiezen een stuk gemakkelijker. Bekijk de schoolbeschrijvingen, resultaten en plannen per school. Het Haagse onderwijs heeft u veel te bieden! Saskia Bruines, wethouder KIJO Kenniseconomie, Internationaal, Jeugd en Onderwijs. Gemeente Den Haag.
Particulier Onderwijs van Winford Voortgezet onderwijs van Winford.
Wij bieden onderwijs aan op HAVO, MAVO EN VMBO-T niveau in Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Leiden, Rotterdam en Utrecht. Op deze scholen en in Breda bieden wij ook basisonderwijs aan. Onze leerlingen gaan met plezier naar school en durven weer te vertrouwen op succes!
VWO-scholen in Den Haag en omgeving Keuzegids Middelbare Scholen.
Home Scholen in de buurt De beste scholen Een leuke gids Stappenplan. VWO-scholen in Den Haag en omgeving. 27 scholen beoordeeld en met elkaar vergeleken. Hieronder staat een overzicht van alle VWO-scholen in Den Haag en omgeving. Binnen een straal van 10 km zijn 27 middelbare scholen gevonden.
Scholen www.rodeloper.nu.
Hierin zijn Heldring VMBO, Hofstad Mavo, Hofstad Lyceum, CSG De Populier, Zandvlietcollege en Hofstede Praktijkschool verenigd. Scholen met eigen opleidingen, een eigen karakter en een eigen gebouw. Internationaal College Edith Stein. Het Edith Stein College is een schoolgemeenschap die gelooft in de kracht van de leerling. Onze onderwijsvisie draait om de leerling versterken, zodat hij of zij de beste uitvoering van zichzelf kan worden. Uitgangspunt is dat onze veelkleurige leerlingpopulatie zich in onze maatschappij optimaal moet willen en kunnen ontplooien. Diversiteit beschouwen we als rijkdom: van verschillen kun je leren. Door het onderwijs dat het Edith Stein biedt, wordt de leerling zich bewust van zijn of haar eigen positie in onze samenleving. Johan de Witt Scholengroep. Het Johan de Witt is een openbare scholengroep met 3 locaties midden in het centrum van Den Haag en 1 locatie in Laakkwartier.

Contacteer ons