Resultaten voor sbo scholen den haag

sbo scholen den haag
Home De Leidse Buitenschool.
Het thema van deze avond is: School" en ouders/verzorgers samen sterk. De kalender voor schooljaar 2018-2019 is helemaal ingevuld! Welkom op de website van de Leidse Buitenschool. De Leidse Buitenschool in Katwijk aan Zee is een school voor speciaal onderwijs.
U wordt doorverwezen.
Welkom op de site van de Bernardusschool Bernardusschool.
Uiterlijk tot hun 20e jaar kunnen leerlingen het VSO blijven bezoeken. De leerlingen van het VSO hebben een ochtend vol met sportieve activiteiten. 16 t/m 18 april 2019. Alle leerlingen zijn vrij. Alle leerlingen zijn vrij. Regionaal Expertisecentrum Bernardusschool. 2597 EE Den Haag.
Speciaal basisonderwijs Den Haag SBO De Springplank.
Wij zijn een school voor speciaal basisonderwijs en bieden naast een veilige lesplaats voor onze leerlingen, specialistische ondersteuning aan andere basisscholen in Den Haag. Leerlingen / ouders / verzorgers Klik hier. Scholen / professionals Klik hier. Meesters en juffen memory. Er zijn nog geen scores. Jouw score is computedScore! Voeg je score toe aan het scoreboard! SBO de Springplank.
Overzicht Gezonde Scholen Mijn Gezonde School.
Uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. 1438 scholen met een vignet gevonden. Naam school Plaats. Obs De Driekleur. CBS de Poeljeugd. s Heer Hendrikskinderen. CBS De Rank. CBS De Wegwijzer. Basisschool De Kameleon. KC de Duizendpoot. Kc de Springplank. Kindcentrum De Kwartiermaker. Koning Willem 1 College. Locatie: Locatie Marathonloop. Praktijkschool de Rijzert. OBS De Zandplaat. Locatie: t Zandt. CBS De Wegwijzer. Locatie: CBS De wegwijzer. Obs de Westhoek. Locatie: obs de Westhoek. Wellantcollege Westplas Mavo. Locatie: Westplas Mavo. Locatie: de Wegwijzer. Heliomare College Alkmaar. IBS An Nasr. Locatie: Jules Verne. Kardinaal de Jong. OBS De Fontein. ROC van Twente. Locatie: De Sumpel. Locatie: Het Letterveld. Obs De Tandem. SBO de Welle TL. Locatie: SBO de Welle loc.TL. Pius X College. Locatie: Van Renneslaan. CSG Het Noordik. Locatie: Vestiging van Renneslaan. Basisschool De Polderhof. Locatie: De Polderhof. IKC De Duinvlinder. Locatie: Locatie Almere Stad Bachweg. OSG De Meergronden. PCB De Fontein. Locatie: Alphen aan den Rijn.
Welkom Basisschool Statenkwartier.
Zo krijgen de kinderen zoveel mogelijk onderwijs op maat. Om de kinderen de ruimte te geven zich breed te ontwikkelen, richt de school zich op.: maatschappelijke en culturele waarden. een goede voorbereiding op weg naar meedoen in de samenleving. van Beverningkstraat 29. 2582 VB DEN HAAG.
OBS Houtwijk.
Scholen op de kaart. Schaatsen in Loosduinen. Werkweek in Vledder groep 8. Kinderpanel in Humanity House. Wilt u de volgende nieuwsbrief in uw mailbox ontvangen? Stuur een mailtje naar info@obshoutwijk.nl. Website is bijgewerkt op 7 juni 2016 klik op F11 voor vergroot scherm.
Vacatures: kom je ook werken bij De Haagse Scholen?
44 scholen voor regulier basisonderwijs, 5 scholen voor voortgezet speciaal onderwijs en 3 scholen voor speciaal basisonderwijs. Verspreid over heel Den Haag en allemaal uniek. Al onze scholen worden gekenmerkt door hun openbare karakter, maar daarnaast hebben zij allemaal hun eigen onderwijsconcept.
OBS De Kameleon OBS de Kameleon Basisschool in Molenwijk, Laakkwartier Den Haag. Behoort volgens de onderwijsinspectie bij de 3% best presterende scholen van Nederland.
Horen wij bij de beste 3% scholen in Nederland. Score RTL cito-onderzoek: 81! Top 6 scholen in Den Haag hoogste van Laakkwartier! Oog voor de wereld werken met tablets. Klik hier om naar onze muiswerksite te gaan. Talenten ontwikkelen door o.a.

Contacteer ons