Resultaten voor musea den haag en omgeving

musea den haag en omgeving
Home Groninger Museum.
Lees meer Museum Salon. Ga met de directeur van het museum, conservatoren, kunstenaars, vormgevers en met elkaar in gesprek en steun het Groninger Museum door donateur en lid van de Vereniging Groninger Museum Salon te worden. Het Groninger Museum is voor iedereen.
DE 10 BESTE musea in Den Haag TripAdvisor.
Activiteiten in de omgeving van Boulevard Hotel. Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Profiel Lid worden. Reisoverzicht: Den Haag. Dingen om te doen. Beste van 2019. Inloggen Lid worden. Beste musea in Den Haag, Nederland. Wat te doen in Den Haag. Musea in Den Haag.
Museumkids. De leukste musea voor alle kinderen Museumkids.
De winnaars zijn bekend! Bekijk de winnaars. Kasteelruïne Fluweelengrot Valkenburg. Museum van de 20e Eeuw. Wat kun je als museuminspecteur? De leukste musea ontdekken. Badges en prijzen winnen. Word inspecteur Kijk hoe het werkt. Foto's' van Museuminspecteurs. Gemeentemuseum Den Haag.
Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid.
Een inspirerende, creatieve en toegankelijke ontmoetingsplek voor professionals en particulieren; online, in ons museum en soms op locatie. We zijn een van de grootste archieven ter wereld en we bewaren diverse soorten media, zoals radio en televisieprogrammas, videogames, geschreven pers, politieke prenten, gifjes, websites en objecten.
COMM Museum voor Communicatie, Meetings Events COMM. COMM Museum voor Communicatie, Meetings Events COMM.
Notice: Undefined variable: meetings_events_li in /data/web/magento2/pub/wp-content/themes/comm/front-page.php on line 90. COMM is een inspirerende locatie voor een conferentie, vergadering, diner of pers conferentie. COMM ligt in het bruisende hart van Den Haag en biedt aantrekkelijke en moderne ruimtes voor 6 tot 800 personen.
Muzee Scheveningen.
Muzee Scheveningen een pop-up museum in het Museon tijdens Museumnacht Kids. als het buiten donker is, gaan de deuren van de Haagse musea speciaal open voor jonge culturele nachtbrakers. Op zaterdag 16 maa. Rumphius, de blinde ziener van Ambon. Rumphius 1628-1702 was een van oorsprong Duitse VOC-koopman die op Ambon, een van de zuidelijkste eilanden van de Molukken, gestationeerd w. Eerste Wereldoorlog op Scheveningen wisseltentoonstelling. 1914 1918 Eerste Wereldoorlog op Scheveningen. Herinneringen uit een Haags dagboek. Nieuwe tentoonstelling in Muzee Scheveningen. Klinkt spannend maar wat zijn dat? Art Jazz heeft ruim 80 aangesloten kunstenaars die allen mee kunnen doen aan de Wintersurprise-wedstrijd. Uitgelicht: Irish Music Night. Irish Music Night. Den Haag, mijn lief Yvonne Keuls en Max Douw.
Leuke culturele uitjes voor kinderen Kidsproof Den Haag.
KIDSPROOF DEN HAAG. Eropuit met de kids in en om Den Haag. Een handig overzicht met alle leuke musea, theaters, binnenspeeltuinen, kinderboerderijen, bossen en parken, zwemplekken, ijsbanen, bowlingbanen, lasergame-locaties en nóg veel meer eropuit-tips in en om Den Haag! Je hoeft je echt nóóit meer te vervelen.
Museum-vacatures in Den Haag maart 2019 Indeed.nl.
Werken in de horeca 30 dagen geleden vacature opslaan meer. View all vacatures voor via Viku bv werken bij Staybridge Suites The Haque Parliament Den Haag Centrum jobs. Voorlinden museum and gardens. Museum Voorlinden is een jong museum voor moderne en hedendaagse kunst in Wassenaar. Voorlinden biedt een totaalbeleving van kunst, natuur en architectuur. 30 dagen geleden vacature opslaan meer. View all vacatures voor Voorlinden museum and gardens Wassenaar jobs. Stage: Visual / UX Designer. 400 per week. Tripper is sinds 2018 al voor 200.000 mensen het startpunt geweest voor hun dagje pretpark, dierentuin, museum of ander evenement. Gesponsord vacature opslaan. Resultaten Pagina: 1 2 3 4 5 Volgende. Andere relevante zoekopdrachten: bibliotheek musea cultuur parttime administratief archief kunst geschiedenis receptioniste verkoopmedewerker.
Mijn 6 favoriete musea in Den Haag Haagse Hotspots.
Als je op een stedentrip bent of de stad gewoon een weekend aandoet, is het bezoeken van een museum de moeite waard. Als geboren en getogen Hagenaar ben ik natuurlijk in de meeste Haagse musea geweest. Dit zijn mijn 6 favoriete musea in Den Haag.

Contacteer ons