Op zoek naar vo scholen den haag?

vo scholen den haag
School De Vrije Ruimte Democratisch onderwijs 4-18 jaar.
En volg het laatste nieuws op de Facebook pagina van De Vrije Ruimte en in de DVR nieuwsbrief. Deze particuliere school zonder overheidssubsidie is goedgekeurd door de onderwijsinspectie. Onderwijs is niet het vullen van lege emmers, maar het aansteken van een haardvuur.
Home.
Het VCL was met 5 Haagse middelbare scholen 4 Havo en 4 VWO in de Centrale Bibliotheek, bij de scholierenbijeenkomst en talkshow waar de Haagse Scholieren Favoriet werd gekozen: het beste boek uit de shortlist van de ECI Literatuurprijs. De scholieren kozen het boek Noodweer van Marijke Schermer.
Scholenwijzer Den Haag.
Brede buurtschool VO 25. Brede buurtschool PO 37. De Scholenwijzer geeft u informatie over alle scholen en opvang in Den Haag. Dat maakt kiezen een stuk gemakkelijker. Bekijk de schoolbeschrijvingen, resultaten en plannen per school. Het Haagse onderwijs heeft u veel te bieden!
Pleysier College onderwijs voor speciale leerlingen Pleysier College.
Onze scholen zijn speciaal. Onze vijf scholen hebben elk een eigen doelgroep en werkwijze. Maar er is een rode draad.: We bieden een duidelijke structuur in aanbod en dagritme. We werken met ontwikkelingsperspectieven en geven les in kleine groepen. Het lesaanbod is zoveel mogelijk maatwerk, gericht op zowel de cognitieve als sociaal-emotionele ontwikkeling van de leerling. Onze leerlingen stromen uit naar diverse vormen van onderwijs vo, mbo, hbo en wo of arbeid. Onze medewerkers zijn speciaal. Al onze medewerkers hebben een hart voor speciale leerlingen en staan stevig in hun schoenen. Ze nemen elke dag de uitdaging aan om het beste uit zichzelf te halen en werken niet alleen aan de ontwikkeling van de leerlingen maar ook aan die van zichzelf. Wij zoeken speciale collega's! Ben jij ook heel speciaal? Kijk dan naar onze vacatures en kom kennismaken met werken in ons vso. Bovenstaand alle vestigingen van het VSO Pleysier College; Klik voor meer info. College van Bestuur. 2506 CA Den Haag.
Welkom op Sorghvliet! Gymnasium Sorghvliet.
Opnieuw noemt weekblad Elsevier Sorghvliet een van de beste scholen van Nederland. In" de lijst met superschol lees meer. 18 feb Sorghvliet Hermes. Dit schooljaar vieren we dat het Christelijk Gymnasium Sorghvliet 110 jaar bestaat en dat de oud-leerlingenvereniging lees meer.
Home Zuid-West College.
2542 JR Den Haag. 070 308 98 98. Volg ons op Facebook. Volg ons op Twitter. Volg ons op Twitter. Volg ons op Instagram. Volg ons op YouTube. copy 2019 Zuid-West College. Wij zijn het Zuid-West College. Waarom het Zuid-West College? Missie en Visie. Lestijden en jaarplanner. Vakantieregeling 2018 2019. Verzuim en Leerplicht. Scholen op de kaart.
Wij bereiden onze leerlingen voor op de wereld van morgen.
In totaal hebben we 52 scholen in onze hofstad. Daarvan zijn er 44 reguliere basisscholen, 5 scholen voor voortgezet speciaal onderwijs en 3 scholen voor speciaal basisonderwijs, verspreid door heel Den Haag. Wij werken aan het waarmaken van onze missie en doen daarbij de volgende zes beloftes aan leerlingen en ouders.
Open dagen bezoeken BOVO Haaglanden. close. icon-arrow-right. icon-arrow. icon-file. icon-link. icon-heart. icon-mouse. icon-linkedin. icon-twitter. icon-facebook. icon-search. icon-heart. icon-mouse.
Deel deze pagina.: Uitleg onderwijstypen in het voortgezet onderwijs PDF, 1.1 MB. oudersonderwijs.nl: Welke school kies jij voor jouw kind? scholenopdekaart.nl: Vind en vergelijk scholen in uw buurt. Regulusweg 11 2e etage. 2516 AC Den Haag. Heeft u een vraag?
Particulier Onderwijs van Winford Voortgezet onderwijs van Winford.
Wij bieden onderwijs aan op HAVO, MAVO EN VMBO-T niveau in Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Leiden, Rotterdam en Utrecht. Op deze scholen en in Breda bieden wij ook basisonderwijs aan. Onze leerlingen gaan met plezier naar school en durven weer te vertrouwen op succes!

Contacteer ons